لیست اختراعات مصطفي پارسا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1394/11/26
تاریخ ثبت: 1395/08/01
خلاصه اختراع:

در دنياي امروز، بيماري هاي قلبي و عروقي يكي از مهمترين عوامل مرگ و مير درجوامع بشري است. جراحي هاي قلبي تاثير بسزايي در درمان اين دسته بيماري ها دارند. از مهمترين عوامل كيفيت جراحي، استفاده از نخ هاي بخيه با بهترين كيفيت و آماده سازي اوليه مي باشد. از آنجا كه نحوه پيچش اين نخها تعيين كننده ميزان اعوجاح نخ در دست جراح است، هرچه نخ از اعوجاج كمتري برخوردار باشد، دست جراح آزادي عمل بيشتري دارد. دستگاه پيچش نخ بخيه جراحي، به منظور تامين فاز پيچش در فرآيند توليد نخ هاي جراحي براي پيچيدن نخ به دور نگه دارنده پلاستيكي استفاده مي شود. هدف از اين طرح، ارائه‌ي يك ايده جديد و نوآورانه براي طراحي و ساخت يك دستگاه پيچش است به گونه اي كه قابليت پيچيدن نخ جراحي را در نگهدارنده پلاستيكي دارا باشد. ابتدا دستگاه براي اولين بار بدون نمونه پيشين طراحي شده و سپس تحليلهاي ديناميكي صورت گرفته تا پيش از ساخت از عملكرد صحيح دستگاه و بهينه بودن نيروهاي وارد بر اجزاي مختلفِ آن اطمينان حاصل شود. نقشه هاي ساخت آماده گرديده و مكانيزم مورد نظر ساخته شده و تست هاي آن با موفقيت انجام شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/26
تاریخ ثبت: 1395/11/25
خلاصه اختراع:

نگهدارنده ي پلاستيكي نخ جراحي مسلح با سوزن كه در حوضه ي بسته بندي تجهيزات پزشكي قرار مي گيرد، به منظور كمينه كردن حافظه ي نامطلوب نخ جراحي و تسهيل بيرون كشيدن آن از داخل بسته بندي به كار مي رود. چنين ويژگي هايي در اكثر فرآيندهاي جراحي، به ويژه جراحي قلب، به شدت تاثيرگذار و حياتي مي باشد. در بسته بندي هاي مقوايي موجود، نخ پس از خارج شدن از بسته بندي به دليل گرفتن حافظه به خود، به صورت موج دار باقي مي ماند و كار جراح را دشوار مي سازد. همچنين امكان پيچش اتوماتيك نخ در چنين بسته بندي هايي وجود نداشته و ضمن بالاتر رفتن هزينه هاي توليد، سرعت توليد كاهش مي يابد. در اين اختراع، طراحي مربوط به يك نگهدارنده ي دوتكه ي پلاستيكي كه شامل يك پايه به همراه كانالي بيضوي براي پيچش نخ، و يك درب شفاف كه داراي امكان رؤيت كامل نخ قبل از بيرون كشيدن مي باشد، توصيف شده است. همچنين در بخش مياني پايه، فومي قرار مي گيرد كه مي تواند تا دو عدد سوزن جراحي با سايز و انحنا هاي متداول را در خود جاي دهد. برچسب مربوط به اطلاعات محصول به گونه اي طراحي شده است كه جلوي ديده شدن نخ را در كانال نگيرد و به هنگام بسته شدن درب، به صورت مكانيكي بين پايه و درب قفل شود. طرح حاضر مي تواند حافظه ي نامطلوب نخ جراحي را به حداقل رسانده و از گير كردن، گره خوردن و نياز به كشش چندين باره ي نخ به هنگام استخراج، جلوگيري كند. نقشه هاي ساخت اين محصول تهيه و نمونه هاي اوليه ي آن با موفقيت ساخته و تست شده اند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/26
تاریخ ثبت: 1396/07/03
خلاصه اختراع:

يكي از وسايل پر استفاده و البته حساس در جراحي‌هاي بدن انسان، نخ بخيه است. آماده‌سازي و بكارگيري اين نخ‌ها در حين عمل جراحي از اهميت بسزايي برخوردار است. اين نخ‌هاي جراحي درون محفظه‌هايي‌ قرار ميگيرند تا پزشك در حين عمل، بهترين و راحت‌ترين دسترسي را به آن‌ها داشته باشد. اين نخ‌ها بايد داراي كمترين اعوجاج پس از خارج شدن از محفظه باشند و اين موضوع تعيين كننده نحوه قرارگيري و پيچش نخ‌ها به درون محفظه است. هدف در اين طرح، ساخت دستگاهي به منظور پيچش نخ بخيه به درون محفظه طراحي شده بر اساس ايده‌اي نوين مي‌باشد. در اين دستگاه به كمك هدايت كننده طراحي شده‌ و همچنين استفاده از ايجاد خلا نسبي، نخ به درون محفظه بيضي شكل هدايت شده و پيچيده مي‌شود. پس از طراحي هاي صورت گرفته و شبيه‌سازي، دستگاه مربوطه توليد شده و مورد استفاده قرار گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1397/04/19
تاریخ ثبت: 1397/11/28
خلاصه اختراع:

بيوگاز يكي از مهم‌ترين روش توليد انرژي از زيست توده مي‌باشد. روش‌هاي معمول توليد بيوگاز داراي بازدهي كم مي‌باشند و به مدت زمان زيادي براي توليد بيوگاز نياز دارند. در روش‌هاي نوين توليد بيوگاز از مواد حامل و گرانول براي بستر مناسب رشد باكتري‌ها استفاده مي‌نمايند. استفاده از گرانول كارايي بيشتري دارد و براي اكثر سوبستراها قابل استفاده مي‌باشد. در بيوراكتورهايي كه از گرانول استفاده مي‌نمايند امكان شست و شوي گرانول وجود دارد كه منجر به ماندگاري كمتر آنها و در نتيجه كاهش توليد بيوگاز مي‌شود. در راكتور بستر گرانولي ثابت علاوه بر حل اين مشكل، هزينه ساخت و انرژي كمتري مصرف شد. با توجه به مقدار مواد آلي و آلودگي بالا و استفاده غير مفيد از ويناس براي سوبسترا استفاده گرديد. راكتور به حجم كل 6/5 ليتر از پلي‌اتيلن ساخته شد كه توانايي فشار 5 بار را داشته باشد. پايين راكتور شن سپس به مقدار 25 درصد حجم راكتور گرانول ريخته شد. براي كنترل دما از روش حمام آب با المنت 500 وات استفاده گرديد. حذف گازهاي هيدروژن سولفيد و كربن دي‌اكسيد با براده آهن و سديم هيدرواكسيد انجام گرفت. در نهايت مقدار گاز متان توليدي با روش مايع جابجا شده بين دو بطري اندازه‌گيري شد.

موارد یافت شده: 4